tisdag 26 januari 2010

VinterTisdag.

Bestämde imorse att det skulle bli en bra dag idag.
Får så dåligt samvete när jag är så där "gnällig" som igår. Försöker intala mig själv att det är ok med ledsna dagar, men det känns ändå som om jag är... jag vet inte... otacksam...?

Världen är väldigt vacker just nu. Kan inte minnas när det var snö så här länge sist. Här i Skåne brukar vi säga till barnen: "Skynda er ut och lek i snön nu för om några timmar är den borta!" Jag minns en vinter när barnen var små och det började regna under tiden vi åkte tefat nerför en liten kulle vid hamnen. Upp och ner, upp och ner för den där kullen, och det blev mer regn och mindre snö för varje åktur. Det var liksom den vintern ;-)

Gick ner till hamnen och fotograferade solnedgången.
I det lilla huset satt folk och bastade.

Sen hoppade de i här och svalkade sig...

Bara is så långt man ser. Fortsätter det så här kan vi kanske snart gå till Danmark.

2 kommentarer:

Maria sa...

Klart att det är ok att känna sig ledsen. Men jag vet, det är inte helt lätt att gilla läget när det känns som om allt suger.

Visst har vi en fantastisk vinter i år. Det känns riktigt lyxigt att kunna åka skridskor flera helger i rad. Det är vi inte bortskämda med här nere. Och nu kommer ny snö!!! Tittade på bilderna för att försöka lokalisera var du finns men igenkänningsfaktor nolla.

Diqueen sa...

för att kunna njuta av livet måste båda sakerna vara där, dåliga dagar, gnälldagar, bra dagar, glad dagar, så lägg mer vikt på hur det är för stunden än det som är framåt eller bakåt om du kan...jag försöker träna på det. Jag ville gärna se bastun frammifrån, tror du kan ta en sån bild? kram och ha en bra dag