söndag 3 januari 2010

Jobbiga möten

Marcus Birro skriver idag om fiender och förlåtelse. Om att man genom att hämnas gör sina fiender mäktigare än vad de är. Om att hat bryter ner.

Han har rätt.
Och jag vill inte hämnas.
Och jag försöker att inte hata - även om det är svårt.
Men jag kommer aldrig någonsin att vänja mig vid att springa på min "mamma" och "syster" överallt. Det är lika j-a jobbigt idag som när vi bröt kontakten för drygt åtta år sen. Jag går fortfarande omkring med en ständig radar, beredd att fly om de dyker upp. Åh, vad jag önskar att de bodde några hundra mil härifrån!!!

1 kommentar:

Diqueen sa...

Oj det är ett jobbigt sätt att leva på.. jag hade min radar på när det gällde min x sambo...jag visste precis var jag skulle möta honom och till slut tog jag tjuren vid hornet och mötte honom...sen var det liksom slut på "radarn" för mötet var inte så tungt..

nu när jag inte bor på platsen längre är det lugnare för mig, men är uppvuxen med "radar" efter min pappa, oavsett att det är 45 år sen...så tittar jag fortfarande på om pappa kommer i sin lastbil..och det är jobbigt att leva så. Önskar dig en skön trettondag..och japp, glad är skönt att vara! kramar