söndag 17 januari 2010

Trevligheter

En riktigt trevlig dag idag ;-) Hela familjen har varit på bio tillsammans med min pappa och hans sambo. Vi träffades redan klockan ett eftersom biljetterna skulle hämtas en timme före. Sedan fördrev vi tiden med en fika på Espresso House innan det var dags för Avatar. Historien var kanske inte så upphetsande, men 3D-effekterna var otroligt häftiga! Det var nästan så man fick svindel emellanåt. En vacker film med fina miljöer. Vi har redan börjat längta efter nästa 3D-film (Alice i Underlandet med Johnny Depp).

Efter filmen skulle vi egentligen åkt hem, men när vi gick förbi kinarestaurangen som ligger vid sidan om biografen insåg vi att ingen ätit middag idag, så det blev ett besök där också. Skönt att slippa laga mat när vi kom hem.
Det är ju som det är med min pappa, men det är kul att kunna träffas såhär nån gång ibland. Kul att kunna ha kontakt med någon del av släkten...

2 kommentarer:

Susanne sa...

Jag sitter och läser alla inlägg som jag missat som du skrivit..Och jag blir verkligen berörd..jag kikade även in på din hemsida..Kanske jag aldrig hamnat riktigt så djupt ner som du men jag har varit en bra bit där nere och jag vet hur kämpigt det är med alla dessa jäkla mediciner och att träffa den där perfekta läkaren har tagit lång tid..Jag har bytt psykologer och kuratorer hur många ggr som helst..När dom tackar för sig sitter jag ensam kvar och undrar..När kom dom på att dom inte kunde hjälpa mig..Nu funkar jag fast inte kroppen då tyvärr och många tror att det är psykiskt men det är det inte har Fibromyalgi.ME och IBS..och fått en riktig diagnos av smärtklinik,,men att bli trodd ändå är inte så lätt..
Din blogg är väldigt givande och jag är säker på att det finns många där ute som inte hittat hit skulle tycka mycket om det du skriver..
Nu en kämpar kram från mig,,och lycka till i utlottningen..Kram Susanne

Vida sa...

Vardagslyx är verkligen att umgås med familj och bara vara i biomörkret. Det är vardagslycka..

Kramen från Liv