onsdag 14 april 2010

Vårtecken och blodbuss

Vårtecken:Förutom att njuta av våren har jag idag varit och besökt blodbussen. Det är något jag velat göra länge men inte kunnat tidigare. Måste dock erkänna att jag tycker det känns liiite läskigt. De har ju en viktgräns, och eftersom jag ligger precis på gränsen har jag fått för mig att det är större risk att jag ska tuppa av... Men nu har jag gjort det två gånger, och det har gått bra. Det känns bra att kunna bidra med något. Lite som att betala tillbaka för att jag tidigare varit sjukskriven i drygt ett år?

Och nu ska jag på utvecklingssamtal!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jo, du var söt som barn!! Å det söta barnet utvecklades till en mycket mycket vacker kvinna! För det är ju bara att läsa här, så ser man det... för hur klyschigt det än låter så är det sant... äkta skönhet kommer inifrån!
Hur du har lyckats bevara den skönheten, utifrån den resa du har gjort, det tyder på en styrka som jag nog aldrig har mött. Jag kan bara beundra dig...

En riktigt riktigt varm kram till dig, min vän som jag hittar så många gemensamma nämnare med... som det här med mammor t ex.

Ha det gott i kvällen...

Elisabeth sa...

Äsch, jag glömde ju att skriva att jag blev lite avis på dig nu... jag skulle också vilja lämna blod. Tyvärr får jag inte det, då jag har nedsatt njurfunktion efter TBC en gång i tiden, och det är tydligen en stor belastning på njurarna att lämna blod. Surt, tycker jag.

Varm kram igen...